Deniz Seki babasının toprağı Alanya’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede Alanya, ”Alanya her zaman kalbimde özel bir yerin olacak!  Tekrar görüşeceğiz” diyen Seki sosyal medyadan paylaşım yapmayıda ihmal etmedi.

Gündüz Deniz Keyfi Yapan Seki Akşam Sahenede Hayranlarıyla Buluştu

Deniz Seki, gündüz deniz keyfi yaşadıktan sonra akşam ise baba memleketi Alanya’da hayranlarıyla buluştu. Konser sonrası paylaşım yapan Seki, ‘Baba memleketi Alanya’da sahne almak benim için tarifsiz bir mutluluktu! Bu güzel bayram akşamında beni yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler. İşte o geceden unutulmaz anlar… Alanya, her zaman kalbimde özel bir yerin olacak!  Tekrar görüşeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

‘30 Yıldır Sahnede Olduğunu Ama Alanya’ya İkinici Defa Geliyorum’

Yine unutulmaz bir geceye imzasını atan Seki, 30 yıldır sahnede olduğunu ama Alanya’lılarla 2. defa buluştuğunu söyledi.Sahneye Gülşah Saraçoğlu imzalı duvak gibi beyaz pelerinle çıkan Deniz Seki, bu kıyafetini yakında çıkaracağı yeni şarkısı Benim Hikayem’e benzetti. Seki, ‘’Sahneye çıkarken beni kelebekler karşıladı. Şu anda pelerinin üstünde örümcekler, sinekler var. Benim Hikayem gibi’’ açıklamasını yaptı. Alanya seyircisi tarafından muhteşem bir enerji ve sinerji karşılanan Seki, 3 kere bis yaptı. Yakında hem bir cover hem de kendi yazdığı şarkılarını paylaşacağının müjdesini veren Deni Seki ‘emeği geçen herkese çok teşekkür edip, iyi bayramlar” diledi.

Dilan Polat Eşi İçin Takipçilerinden Dua İstedi! Hakim Mahkemeyi Erteledi Dilan Polat Eşi İçin Takipçilerinden Dua İstedi! Hakim Mahkemeyi Erteledi

 

 

Editör: Haber Merkezi