Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonucunda, bölgenin imara kapalı olduğu ve villa için gerekli yapı kayıt belgesinin iptal edildiği tespit edildi. Bu gelişmelerin ardından villa için yıkım kararı alındı ve uygulama için Marmaris Belediyesi'ne yazı gönderildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 07 192000

Murat Kaynak 'Oysa' ile Piyasaya yine bomba gibi bir giriş yaptı. Murat Kaynak 'Oysa' ile Piyasaya yine bomba gibi bir giriş yaptı.

Yasal Süreç Başlattı

Ünlü komedyen Gökbakar’ın villası, "Doğal Karakteri Korunacak Alan" statüsüne sahip bölgede yer alıyor. Bu nedenle, bölgede yapılan kaçak yapıların yıkılması gerektiği kararı alındı. Ancak Gökbakar, bu karara karşı yasal süreç başlatarak konuyu mahkemeye taşıdı. Yıkım işlemleri, yargı süreci tamamlanmadan başlatılamadığı için şu an beklemede.

Ekran Görüntüsü 2024 09 07 192014

"Özel Mülktür Girilmez" Tabelası Olay Olmuştu

Daha önce 10 milyon liraya satın aldığı villasının önüne "Özel mülktür girilmez" tabelası asarak sahile deniz kumu döktürmesi ve denize zodyak botla tonoz bırakması kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Bu olayın ardından Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü inceleme başlatmış, yapılan araştırmalar sonucunda villa ile ilgili yasal süreç hızlandırılmıştı. Gökbakar’ın Marmaris’teki villasının geleceği ise yargı sürecine bağlı olarak belirlenecek.

Editör: Selçuk Soydan