Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar: Her rol ayrı bir dünya Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar: Her rol ayrı bir dünya

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet suçlarından haklarında dava açılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı davada ara karar açıklandı. Davada 4’ü tutuklu 28 sanığın yargılandığı davada, Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 4 tutuklu sanık tahliye edildi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 06 111552

Dilan Polat Gözyaşlarına Boğuldu

Mahkeme, 4 tutuklu sanık Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve Ahmet Gün'ün tahliyesine karar verdi. Davada artık tutuklu sanık bulunmuyor. Eşi ve diğer sanıkların tahliye olduğunu öğrenen Dilan Polat, sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Ekran Görüntüsü 2024 09 06 111545

Polat Davası ve Operasyonlar

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım 2023'te düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler gözaltına alınmıştı. Mali Suçları Araştırma Kurulu’nca (MASAK) hazırlanan raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sahte fatura kesilerek 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti. Ayrıca, Dilan ve Engin Polat’a ait bir medikal şirketin Ankara’daki başka bir firmaya isim hakkını verdiği ve bu firmanın hesabındaki 1 milyon 800 bin liranın kişisel hesaplara aktarılmaya çalışıldığı tespit edilmişti.

Editör: Selçuk Soydan