3 saat önce Asayiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 14 yaşındaki bir çocuğun abisinin evinde av tüfeğiyle oynarken tüfeğin ateş alması sonucu 10 yaşındaki arkadaşı hayatını kaybetti, 12 yaşındaki arkadaşı ise yaralandı.

3 saat önce SON DAKİKA

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydan gelen orman yangınında alevler geceyi aydınlatırken, ekiplerin yangına karadan müdahalesi devam ediyor.

4 saat önce Alanya Haberleri

M.M.T Tunç Group ana sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali, ikinci gününde de yoğun katılımla devam etti.

7 saat önce Tarım

Türkiye’nin ilk mini ve çok yönlü paletli traktörü Boroon’u Türkiye'ye getirerek satışa sunan Manas Alanya İnvest Gıda Turizm Limited Şirketi, ülke genelinde bayilikler vereceğini açıkladı.

7 saat önce Magazin

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın 2018 yılında Marmaris Delikyol Koyu'nda satın aldığı ve sahil şeridinde "Özel mülktür girilmez" tabelası astığı villasının kaçak olduğu ortaya çıktı.

9 saat önce Yaşam

 Bursa’nın sağlık turizminde uluslararası bir marka kent olma hedefinin ve bu yolda atılacak adımların ele alındığı konferansta konuşan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Aydın Saldız, “Bursa’yı sağlık turizmindeki potansiyelini değerlendirerek global marka haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi

9 saat önce Siyaset

CHP İl Gençlik Kolları başkanlık seçimleri yaklaşırken, adaylar arasındaki rekabet artıyor Alınan kulis bilgilerine göre, seçimlere dört aday katılacak

9 saat önce Eğitim

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Özel Yetenekler sınavları başarıyla tamamlandı Fakülte'nin yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden üç bölümü için birçok farklı şehirden toplamda 575 aday başvuruda bulundu

10 saat önce Ekonomi

Yaz sonuna doğru taze fasulye hasadı tüm hızıyla devam ediyor Üreticiler, ürünlerini toplamaya başlarken, tezgahlarda kilosu 50 TL’den satışa sunulan taze fasulyenin fiyatının düşüp düşmeyeceği ise merak konusu haline geldi

10 saat önce Yerel Haberler

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki iki caddede 3 gündür yaşanan elektrik kesintileri, kasapları ve dondurmacıları isyan ettirdi. Bazı esnaf, iş yerlerini aydınlatmak için seyyar jeneratör kullanırken, ürünleri zarar görenler ise "Etlerimiz koktu, dondurmalarımız eridi" diyerek tepkisini dile getirdi.