Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, katıldığı bir yayında “Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim” demesi üzerine eleştiri oklarının hedefi olurken, Kaynarca’nın DEM Partili Sırrı Süreyya Önder ile birlikte kahvaltı yaparken çekilmiş bir fotoğrafı da ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, katıldığı bir yayında “Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim” demesi üzerine eleştiri oklarının hedefi oldu. Eleştirilere cevaben, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kendisini eleştirenlere sert bir dille yanıt verdi. Kaynarca, “Eli sopalı ağzı salyalı, değnekçi yargısız infazcılar. Biliyorum okumak sizin işiniz değil, siz size işaret edilene bilginiz olmadan fikriniz varmış gibi saldırmayı seçersiniz” dedi.

‘’PKK Siyasi kolu olan bir partiyle senin ne işin olabilir’’

Yıldırım'da Balkan havası Yıldırım'da Balkan havası

Öte yandan, milliyetçilik kavramının yalnızca kendi bildiklerine inananlara ithafen, yapımcılığını yaptığı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin ilk bölümünü izlemelerini tavsiye etti. Kaynarca’nın bu açıklamaları, milliyetçilik üzerine yaptığı yorumlar ve aldığı eleştiriler etrafında devam eden tartışmaları iyice alevlendirirken, Kaynarca’nın DEM Partili Sırrı Süreyya Önder ile birlikte kahvaltı yaparken çekilmiş bir fotoğrafı da ortaya çıktı. Kaynarca’nın bu fotoğrafı sonrası sosyal medya kullanıcıları ‘’Türkiyeliyim diyorsun, DEMli vekille içli dışlısın bu nasıl iş’’ , ‘’PKK Siyasi kolu olan bir partiyle senin ne işin olabilir’’ diyerek Kaynarcay’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

 

Editör: Haber Merkezi