31 Mart yerel seçimlerinde Antalya’dan Milletvekili seçilen vekillerin Antalya ve ilçelerindeki sorunlara bi haber olması tepkilere neden olurken, seçildikten ve yemin ettikten sonra Alanya’ya hiç uğramayan, İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun ile Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç’a tepki gösteren Alanya’lı vatandaşlar, ‘’ Vekillerimiz için kayıp ilanımı versek’’ diyerek hayatlarından endişe ettiklerini dile getirdiler.

M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali Başladı M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali Başladı

Vatandaşın Seçtiği Milletvekillerine Yine Vatandaşlar Ulaşamıyor

Alanya’da yoğun geçen turizm sezonun tam ortasında karşıya karşıya kaldıkları sorunları çözme noktasında seçtikleri vekilleri yanlarında göremeyen Alanya’lı vatandaşlar, geride kalan kurban bayramında da seçim bölgeleri olan Antalya’ya uğramayan bazı Milletvekilleri için endişe ettiklerini dile getirirken, genellikle parti genel merkezlerinde çalıştıkları öğrenilen vekillerin, Alanya genelindeki sorunları nasıl tespit edecekleri ve bu sorunlara nasıl çözüm bulacakları merak konusu oldu. Öte yandan vatandaşın seçtiği Milletvekillerine yine vatandaşların ulaşamaması da kafalarda soru işareti yarattı.

Alanya Milletvekillerine Hasret Kaldı!

31 Mart yerel seçimlerine Antalya CHP’nin milletvekili listesinden seçimi kazanan Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun ile Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, mazbatalarını aldıktan ve milletvekili yemini ettikten hemen sonra partilerine dönüş yaptılar. Öte yandan,  Antalya’nın turizm kentlerinden birisi olan Alanya’ya uğramayan vekillerin önümüzdeki süreçte Alanya için nasıl bir proje üretecekleri yada sorunları nasıl çözüme kavuşturucakları Alanya kamuoyunda merak konusu oldu.

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi