Festival Kortej Yürüyüşü ile Başladı

Bakan Ersoy Müjdeyi Verdi: Alanya Otoyolu İnşaatı Başlıyor Bakan Ersoy Müjdeyi Verdi: Alanya Otoyolu İnşaatı Başlıyor

 Kuyularönü Camii önünden başlayıp tarihi Kızılkule önünde sona ererken, yürüyüşe katılan davetliler bando takımının çaldığı eğlenceli şarkılarla keyifli bir zaman geçirdi. Düzenlenen kortej yürüyüşüne Alanya Belediyesi CHP meclis üyesi ve parti grup sözcüsü Haydar Uyar, Alanya Belediye Başkan danışmanları Faruk Konukçu ve Nazmi Zavlak, Alanya Belediyesi CHP meclis üyesi İrem Yunusoğlu, M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, ünlü sinema, dizi ve tiyatro oyuncuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 06 225326

‘Festivalimizi Uluslararası Bir Organizasyona Dönüştürmek İçin Altyapımızı Hazırladık’

Tarihi Kızılkule önünde sona eren kortej yürüyüşü sonrasında alanda kurulan tiyatro sahnesinde festivalin açılış konuşmasını yapan M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, her geçen yıl festivale daha fazla katkı yapmak için yoğun bir çaba sarf ettiklerini dile getirerek şunları kaydetti:
“Herkes Sahnede ekibi ve M.M.T Tunç Group olarak bizler her sene festivalimizin üzerine katarak ilerlemeye tam gaz devam ediyoruz. Tunç Group olarak her sene bu festivale destek vermeye, sanatı ve sanatçılarımızı desteklemeye devam edeceğiz. İnşallah tiyatro festivalimizi önümüzdeki dönemlerde biraz daha büyüterek ve uluslararası bir yapıya dönüştürerek ülkenin her tarafına yayılması için ciddi bir altyapı hazırlıyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Üç gün boyunca Alanya olarak tiyatroya ve sanata doyacağız,” diye konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 09 06 225428

‘Belediye Olarak Bu Tür Önemli Organizasyonlara Destek Vermeye Devam Edeceğiz’

Gerçekleştirilen tiyatro festivaline Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i temsilen katılan CHP’li meclis üyesi ve parti sözcüsü Haydar Uyar ise yaptığı konuşmada, belediye olarak sanata ve sanatçıya her zaman saygı duyduklarını belirterek M.M.T Tunç Group ve Herkes Sahnede Platformu'na verdikleri emekler için teşekkür etti. Uyar, bu tür organizasyonların şehrin tanıtımına çok büyük katkısı olduğunu vurğulayarak,  belediye olarak bu tür öenmli organizasyonlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

458478528 933275795508458 3079607048020870267 N

Yapılan açılış konuşmalarının ardından M.M.T Tunç Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç tarafından CHP’li meclis üyesi ve parti sözcüsü Haydar Uyar’a ve festivale katılan ünlü oyuncular Bahtiyar Engin, Bülent Emrah Parlak, Umut Oğuz, Galip Erdal, Aslı Melisa Uzun, İlknur Güneş, Yaşar Gündem, Hakan Karsak ve Elit Andaç Çam’a günün anısına birer plaket takdim edildi. Gerçekleşen plaket töreninin ardından festivalin ilk günü, ünlü oyuncular Bülent Emrah Parlak ve Aslı Melisa Uzun'un sahnelediği "Leyla ile Mecnun Değil" isimli tiyatro gösterisi ile sona erdi.

Ekran Görüntüsü 2024 09 06 225609

Ekran Görüntüsü 2024 09 06 225934

Ekran Görüntüsü 2024 09 06 230041


 

Editör: Selçuk Soydan