AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Alanya'nın tarihi Kızılkule önünde gerçekleştirilen festivalin ikinci gününde tiyatroseverlerin büyük ilgi gösterirken, Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatro Topluluğu'nun sergilediği “Rumuz Goncagül” adlı oyun, izleyicilerden tam not aldı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 07 223521

Tarihi Kızılkule'de Tiyatro Şöleni

Tarihi Kızılkule önünde kurulan sahnede gerçekleştirilen tiyatro gösterisini, M.M.T Tunç Group yönetim kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç , Herkes Sahnede Platformu üyeleri ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izlerken, genç oyuncuların sergilediği başarılı performans izleyicilerden büyük alkış topladı. Festivalin ilk gününden itibaren geniş bir katılımın olduğu ve Alanya'nın kültürel değerlerinin tanıtımına büyük katkı sağlayan festivale katılan izleyiciler, geçmişi 13. yüzyıla dayanan tarihi Kızılkule manzarası eşliğinde keyifli bir akşam geçirdiler.

Ekran Görüntüsü 2024 09 07 223416

Sanatseverler Festivale Akın Etti

Alanya’nın farklı bölgelerinden gelen sanatseverlerin yanı sıra, turistlerin de festivale yoğun ilgi göstermesi, etkinliğin turizme katkısını bir kez daha gözler önüne sererken, Festival hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin buluşma noktası haline geldi. Etkinliğe katılan tiyatroseverler "Bu kadar güzel bir organizasyonun Alanya’da yapılması bizi çok mutlu ediyor. Genç oyuncuların performansı gerçekten çok etkileyiciydi," diyerek duygularını dile getirirken, M.M.T Tunç Group Alanya 3. Tiyatro Festivali, pazar günü saat 22:00’da Shamans grubunun vereceği konserle sona erecek.

Ekran Görüntüsü 2024 09 07 223625

Ekran Görüntüsü 2024 09 07 223814

Editör: Selçuk Soydan