Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen ve biri otobüs olmak üzere 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 10 kişinin kimlikleri belli oldu. Korkunç kazada yaşamını yitirenlerin Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Ozan Kılıç, Birsen Çiftsüren, Sultan Acet, Taha Acet, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek ve Ayla Çelik Teymen olduğu öğrenildi. Cenazelerden 9’u memleketlerine gönderildi.

Zincirleme Kaza ve Kurtarma Çalışmaları

Kaza, dün akşam saatlerinde Mersin-Adana Otoyolu Tarsus ilçesi Yenice Kütüklü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adana istikametinden gelen Mercedes marka 34 SD 8821 plakalı yolcu otobüsü, yağışlı havada kayarak devrilip karşı şeride geçti. Bu sırada biri otomobil, biri pikap, biri de kamyon olmak üzere 4 araç zincirleme kazaya karıştı.

Kazanın Bilançoları

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Adana ve Mersin’deki hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Tarsus Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Hayatını Kaybedenlerin Kimlikleri Belirlendi

Yanlız Yaşayan Adamın Öldüğünü 7 Gün Sonra Ceset Kokusundan Fark Ettiler Yanlız Yaşayan Adamın Öldüğünü 7 Gün Sonra Ceset Kokusundan Fark Ettiler

Kazanın ardından yapılan incelemeler sonucunda, hayatını kaybeden 10 kişinin kimlikleri belirlendi. Ölenlerin Serhat Taraman, Elif Taraman, İpek Taraman, Ozan Kılıç, Birsen Çiftsüren, Sultan Acet, Taha Acet, Mehmet Kaplan, Halil Şimşek ve Ayla Çelik Teymen olduğu tespit edildi. Hayatını kaybedenlerden Ayla Çelik Teymen’in cenazesi hastanede dururken, Halil Şimşek’in cenazesi Adana’ya, diğer 8 kişinin naaşı ise Diyarbakır’a gönderildi.


Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kaza nedenlerinin ve sorumlularının belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın meydana geldiği bölgedeki trafik güvenliği de yeniden gözden geçiriliyor.

 

 

Editör: Haber Merkezi