Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, TBMM’de alınan kararla korsan taşımacılıkla mücadelede büyük bir başarı elde ettiklerini açıkladı. Bu karar, korsan taşımacılığın önünü kesmeyi amaçlıyor ve ticari taksilerin lehine önemli bir adım olarak görülüyor.

Yönelik İnternet Sitelerine Erişim Mahkeme Kararı Beklenmeksizin Yasaklanacak.

TBMM’den alınan bu karar, korsan taşımacılığa karşı yürütülen mücadelede önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Yeni düzenlemelerle, korsan taksi uygulamaları ve yasal izni olmayan diğer taşımacılık hizmetlerine yönelik internet sitelerine erişim mahkeme kararı beklenmeksizin yasaklanacak. Bu adım, özellikle internet üzerinden vatandaşları aldatan korsan taşımacılık hizmetlerinin engellenmesi açısından kritik öneme sahip.

‘’Emeklerimizin Meyvelerini Almaya Başlamış Bulunmaktayız’’

Antalya Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda şunları söyledi:

“Korsan ile mücadele konusunda vatandaşımızın ve devletimizin karşı karşıya olduğu risk ve tehlikeleri anlatan çalışmalarımızı sunmuştuk. Alınan bu karar ile korsan ile mücadele konusunda emeklerimizin ve çalışmalarımızın meyvelerini almaya başlamış bulunmaktayız.”

BUSİAD'dan Keles'e nezaket ziyareti BUSİAD'dan Keles'e nezaket ziyareti

Alkan, bu kararın sadece ticari taksiler için değil, aynı zamanda vatandaşların güvenliği açısından da önemli olduğunu vurguladı.

Ticari Taksilerin Zaferi

Ticari taksiler, korsan taşımacılığa karşı uzun süredir yürüttükleri mücadelenin zaferini kutluyor. Bu kararın, sektördeki rekabet koşullarını daha adil hale getireceği ve korsan taşımacılığın yaratabileceği güvenlik risklerini minimize edeceği belirtiliyor. Ticari taksiler, yasal çerçevede hizmet sunmanın önemini ve değerini bir kez daha vurgulayarak, Antalya’da ve Türkiye genelinde korsan taşımacılıkla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ifade ediyorlar.

 

Editör: Haber Merkezi