Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Araçları Odası Başkanı Paşa Özkan, C plakasız otel personeli servisi yapan servisçileri uyardı.

‘’Birçok Otel Ve Benzeri İşletmeler C Plakasız Araçlar İle Personel Servisi Yapmaktadır’’

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Özkan; ‘’ Bilindiği üzere Öğrenci ve Personel Servisi C plakalı araçlar ile yapılmak zorundadır. Ancak İlçemizde birçok Otel ve benzeri işletmeler  C plakasız  araçlar ile çalışmakta  ve bu araçlar ile personel servisi yapmaktadır. Kanun gereği de personel servisi yapmaması gereken bu araçlar, aynı zamanda haksız kazanç a sebebiyet vermektedir. Kendi arasında sözleşme yaparak C plakasız araç çalıştıran ve Personel servisi yaptıran Oteller ve benzeri işletmelerin bu konuya hassasiyet göstermelerini , gelişecek herhangi olumsuz bir durum karşısında kendilerinin de mesul duruma düşeceklerini hatırlatırız’’ diye konuştu.


‘’ Odamız Araç Temini Konusunda Gereken Desteği Verecektir’’

C plakasız personel servisi yapan araçların önüne geçebilmek adına yapılacak olan denetimlerde mağduriyet yaşanmaması için Oteller ve benzeri işletmelerin C plakalı Personel Servis Araçları ile anlaşma yaparak çalışmaları gerektiğini dile getiren Başkan Özkan; ‘’ İhtiyaç halinde ise odamızla iletişime geçebileceklerini belirtiriz. Odamız araç temini konusunda gereken desteği verecektir’ ’dedi.

Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak Manisa'da orman yangınlarına ilk müdahale için istasyonlar kurulacak

 

Editör: Haber Merkezi