İş İnsanı Abdulkadir Tunç’tan İnşaat Sektörüyle İlgili Önemli Açıklamalar İş İnsanı Abdulkadir Tunç’tan İnşaat Sektörüyle İlgili Önemli Açıklamalar

Her yıl büyük bir ilgiyle gerçekleştirilen ‘Geleneksel Karaköy Keykubad Kültür Şenlikleri’nin bu yıl 10’uncusu düzenlenecek. Bin Aile Bir Aile Dernek Başkanı ve Alanya Saray Mahalle Muhtarı Süleyman Dora, şenliklerin 24-25 Ağustos tarihlerinde Gündoğmuş Karaköy’de yapılacağını duyurdu ve tüm Alanya halkını etkinliğe davet etti.

Bu yılki şenliklerde çeşitli oyunlar, yemekler, yarışmalar ve geleneksel gösteri ve sergiler yer alacak. Hüseyin Ballı ve Belenli Mustafa Yılmaz da etkinlikte sahne alacak.

Dora, şenliklerin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet Köyü Projesi’ni Karaköy’de yaşatma ilkesine sahip dernekleri tarafından düzenlendiğini belirtti. Dora, bu yıl köy oyunları ve köy yemeklerinin ana konular olacağını, takım yarışmaları ve sürpriz hediyelerle etkinliklerin zenginleştirileceğini ifade etti. Finalde ise bir Türk halk konseri yapılacak. Dora, herkesi şenliğe katılmaya davet etti.