Alanya’nın Eşsiz Manzarası Eşliğinde Canlı Yayınla Müzik Keyfi

Türk sanat müziği, Türkü ve Arabesk şarkılar başta olmak üzere geniş bir repartuvara sahip olan usta yorumcu Hadi Cantemur ve orkestrası, bu akşam saat 21:00’de DİGİ-ZTV ekranlarından canlı yayınla izleyicileriyle  buluşacak. Alanya Snowdrop Restaurant’da gerçekleşecek olan ‘’Hadi Cantemur ile Alanya Alturka’’ proğramını izleyiciler hem ekran başında hemde restoranda canlı olarak izleyebilecek. Alanya’nın eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşek olan bu müzik ziyafetini sakın kaçırmayın.

Ekran Görüntüsü 2024 07 09 123747
‘’Gümbür gümbür geliyoruz. Çok Özel Bir Şarkı Repartuvarı Hazırladık’’

Canlı yayın öncesi DİGİ-ZTV mikrofonlarına kısa bir açıklama yapan Usta Yorumcu Haid Cantemur; ‘’DİGİ-ZTV ve Alanya Snowdrop Restaurant ile ortaklaşa çok özel bir yayın için bir yola çıktık. Biribinden usta orkestra arkadaşlarımla bu canlı yayın için çok özel bir şarkı repartuarı hazırladık. Bizleri gerek ekranbaşında gerek restorana gelerek canlı izleyecek olan seyircilerimiz bu akşam müziğe doyacaklar. Akşam saat 21’de bizi beklesinler gümbür gümbür geliyoruz’’ diye konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 07 09 123704

AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Editör: Selçuk Soydan