Gökbel Yaylası'nda Heyecanlı Güreşler

Alanya’nın Gökbel Yaylası’nda düzenlenen yağlı pehlivan güreşleri, bu yıl da 27-28 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Alanya Belediyesi, organizasyon hazırlıklarına hız verdi. Hem Alanya'dan hem de Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen güreşseverler, bu etkinliği büyük bir heyecanla bekliyor.

Festival İçin Hazırlıklar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Alanya Belediyesi, Gökbel Yaylası’nda düzenlenecek 18. Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali'nin hazırlıklarını sürdürüyor. Festivalin yapılacağı alanda hummalı bir çalışma başlatılırken bu sene festivale katılımın yüksek olması bekleniyor. 

796123712713264128

Prof. Dr. Mesut Güner Tübitak Başkan Yardımcılığına Atandı Prof. Dr. Mesut Güner Tübitak Başkan Yardımcılığına Atandı

Tüm Vatandaşlar Davetli

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, özlemle beklenen Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıkların başladığını duyurdu. Başkan Özçelik, tüm vatandaşları bu özel etkinliğe davet etti.

Ekran Görüntüsü 2024 07 09 110027

Alanya'nın En Gözde Etkinliği

Antalya'nın Alanya ilçesinde, her yıl Temmuz ayında Alanya Belediyesi tarafından bir dizi tören ve ritüel eşliğinde düzenlenen Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri, Alanya’nın doğal güzellikleriyle ünlü Gökbel Yaylası'nda gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin en geniş katılımlı güreş festivallerinden biri olan bu etkinlik, Alanya'nın en gözde organizasyonları arasında yer alıyor.

Ekran Görüntüsü 2024 07 09 110035

Editör: Selçuk Soydan