Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama ve yasa dışı bahis çetelerine üye olma suçlarından dolayı 7 aydır tutuklu bulunduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde intihara kalkıştığı ortaya çıktı. Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya olayı doğrularken, “Büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği doğru. Ne ile yaptığını bilmiyorum.” Dedi.

Yıldırım'da Balkan havası Yıldırım'da Balkan havası

Vücudunun Çeşitli Yerlerinde Kesikler Tespit Edildi

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenip, örgüt kurma ve kara para aklama suçlarından 7 ay önce tutuklanarak Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne gönderilen Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti, geçtiğimiz günlerde Banu Parlak’a ait iş yerinin kurşunlanması olayıyla ilgili hakim karşısına çıkmış, açılan davada mahkeme heyeti, çiftin tutukluluk halinin devamına karar vermişti. Mahkeme heyetinin verdiği bu kara sonrasında Dilan Polat’ın sinir krizi geçirdiği ve intihara kalkışarak kendisine zarar verdiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Polat’ın muayenesinde kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler tespit edildi.

Kaldığı Koğuşta “Ölmek İstiyorum” Diye Bağırdı

Kaldığı koğuşta “Ölmek istiyorum” diye bağıran Polat, hastaneye sevk edildi. Muayeneden sonra tekrar cezaevine gönderilen Polat’a psikolojik tedavi uygulandığı öğrenildi. Öte yandan Dilan Polat’ın arkadaşı Canan Toprak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Polat’ın cezaevinde zor günler geçirdiğini ve kendisine zarar vermeye çalıştığını belirtti. Toprak’a göre, Polat’ın vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler bulunuyor ve kendini öldürmeye çalışıyor. Yaşanan olay sonrası Cezaevinden yapılan açıklamada, tutuklu sanık Dilan Polat’ın durumu ve cezaevindeki sağlık durumu yakından takip edilmekte olduğu ve  gerekli tedaviler ile psikolojik destek sağlandığı ifade edildi.

 

Editör: Haber Merkezi