Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi’nde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi’nde gece saat 01:00 sularında meydana gelen olayda, İzzettin Söğüt (65), isimli şahıs, kaldığı huzurevinde husumetli olduğu iddia edilen 3 kişiye bıçakla saldırdı. Saldırıda Selçuk Goncegül (73) ile Ali Serdar Batır (66) yaşamını yitirirken, Ahmet Özdemirel (74) ise ağır yaralı olarak Hastaneye kaldırıldı.

Bu Nasıl Kader? Antalya'da 22 Yaşındaki Ahmet, Kör Kurşuna Kurban Gitmiş Bu Nasıl Kader? Antalya'da 22 Yaşındaki Ahmet, Kör Kurşuna Kurban Gitmiş

2 Kişiyi Öldürüp 1 Kişiyi Ağır Yaraladı

Huzurevi yetkililerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. 2 kişiyi öldüren ve olay yerinden kaçan İzzettin Söğüt’ün yakalanması için polis ekipleri yoğun bir çalışma sonunda  Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Söğüt, işlemlerinin ardından Cinayet Büro ekiplerine teslim edilmek üzere Antalya’ya götürüldü.

Cinayet Zanlısının Emniyetteki Sorgusu Sürüyor

Yaşanan feci olayın ardından Selçuk Goncegül ve Ali Serdar Batır’ın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılırken,  gözaltına alınan cinayet zanlısı İzzettin Söğüt’ün emniyetteki işlemleri devam ettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi