Polis Ekiplerinin Trafikteki Bikinili Genç Kadınla İmtihanı Polis Ekiplerinin Trafikteki Bikinili Genç Kadınla İmtihanı

 

Özel bir tur şirketine ait araç ile seyir halindeyken yolda giden motosiklet sürücüsü ile tartışan servis şoförü,  10 kilometre kovaladığı motosiklet sürücüsünü Alanya’ya bağlı Türkler mahallesinde arabasıyla çarparak öldürmeye kalktığı iddia edildi.

Motosiklet Sürücüsünü, 10 Kilometre Boyunca Arabasıyla Kovaladı

Alanya’ya bağlı Türkler mahallesinde bu sabah yaşanan dehşet verici olayda, yolda seyir halinde olan ve ismi henüz öğrenilemeyen VİP Servis aracı şoförü, yolda ilerleyen bir başka motosiklet sürücüsü ile sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, olay yerinden uzaklaşmaya çalışan Motosiklet sürücüsünü,10 kilometre boyunca arabasıyla kovalayan servis şoförü, iddiaya göre Türkler mahallesinde yakaladığı motosiklet sürücüsüne aracıyla son sürat hızla arkadan çarparak öldürmeye kalktı.

Motosiklet Sürücüsü Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldığı

Yaşanan cinayet gibi kazadan sonra ortalık savaş alanına dönerken, çarpmanın etkisiyle orta refüje çıkan servis aracı büyük hasar alırken, iddiaya göre bilinçli şekilde öldürmek için çarptığı motosiklet sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Öte yandan yaşanan feci olaydan sonra motosiklet kullanılmaz hale gelirken, olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi