Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi’nde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 38 yaşındaki Kerim K., tartıştığı annesini eve kilitleyerek elindeki bıçaklarla mahalle sakinlerini tehdit etmeye başladı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uyarılarına rağmen elindeki bıçakları bırakmayan Kerim K., polis ekiplerine saldırdı. Bunun üzerine polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Tartışmaya Başladığı Annesini Eve Kilitledi

Olay, saat 20.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 1001 sokak üzerinde meydana geldi. Bir apartmanın giriş katında annesi ile birlikte yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Kerim K. (38), isimli şahıs tartışmaya başladığı annesini eve kilitledi. Ardından eline aldığı iki bıçakla  mahalle sakinlerini tehdit etmeye başladı. Kardeşinin ve mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.

Dur Tabelasını Dikkate Almadı, Kendi Ayrı Motosikleti Ayrı Yerlere Fırladı Dur Tabelasını Dikkate Almadı, Kendi Ayrı Motosikleti Ayrı Yerlere Fırladı

Polise Saldırmaya Kalkınca Bacağından Vuruldu

Yapılan ihbar sonucunda olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Motorize Yunus Timleri, Kerim K.’yi elindeki bıçakları bırakması için defalarca uyardı. Tüm uyarılara rağmen elinde bulunan bıçakları bırakmayan ve polis ekiplerine saldıran Kerim K. polis ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Sol bacağından vurulan Kerim K.’ye ilk müdahaleyi yine olay yerinde bulunan polis ekipleri yaptı. Polis timleri şahsın kan kaybetmesini önlemek için yaraya turnuke ve tampon uygulaması yaptı.

Olay Anı Bir Vatandaşın Cep Telefonu Kamerasıyla Saniye Saniye Kaydedildi.

Öte yandan , polis ekipleri tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen  Kerim K., olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hastaneye kaldırılırken, yaşanan olay anı bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, Kerim K.’nin polis ekiplerine saldırması ve polis ekiplerinin şahsı defalarca uyardıktan sonra bacağından vurarak etkisiz hale getirmesi yer aldı.

 

Editör: Haber Merkezi