5 Nisan 2024 tarihinde Alanya Belediye Başkanlığı görevine başlayan Osman Tarık Özçelik merakla beklenen idari başkan yardımcılarını atadı.

belediye binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Özçelik Murat Levent Koçak, Hasan Can Kamburoğlu, ve Hasan Servet Ünlü’yü siyasi başkan yardımcıları olarak atadı. Ataması yapılan Siyasi başkan yardımcılarının sorumluluk alanları şu şekilde şekillendi:

Ahırlı Belediye Başkanı Üzlük, meclis üyeleriyle birlikte İYİ Parti'den istifa etti Ahırlı Belediye Başkanı Üzlük, meclis üyeleriyle birlikte İYİ Parti'den istifa etti

Murat Levent Koçak: Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Afet İşleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Tiyatro Müdürlüğü

Hasan Can Kamburoğlu:  İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü.

Hasan Servet Ünlü: Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Strateji Geliştirme müdürlüğü, İşletme iştirak müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Kentsel dönüşüm.

Başkan Özçelik’in Danışmanlarıda Belli Oldu

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik düzenlediği toplantıda, Abdurrahman Açıkalın, Sadık Dizdaroğlu, Nazmi Zavlak, Faruk Konukçu danışman olarak görevlendirirken diğer atamalar şu şekilde şekillendi:

Abdurrahman Açıkalın: Kardeş şehirlerle ilişkiler, ulusal ve uluslararası organizasyonlar, yabancı meclis koordinasyon çalışmaları ve ALTAV ile ilişkilerde.

 Faruk Konukçu:  kreşler, etüt merkezleri ve öğrenci yurtlarından.

Sadık Dizdaroğlu: özel kalem hizmetleri, basın yayın hizmetleri, destek hizmetleri müdürlüğü ve iç denetimden.

Nazmi Zavlak: kırsal hizmetler, muhtarlık hizmetleri, park ve bahçeler müdürlüğü, cenaze hizmetlerinden sorumlu.

Öte yandan Abdurrahman Kahya, Eyüp Türktaş memur başkan yardımcısı olarak atanırken,  Ali Yenialp, Abdullah Akbaş, Abdurrahman Kaya, Hasan Erdoğan memur başkan yardımcıları olarak görevlerine devam edecek.

Ali Yenialp:  zabıta işleri müdürlüğü, veteriner işleri müdürlüğü, ruhsat ve denetim müdürlüğü.

Abdullah Akbaş:  bilgi işlem, spor müdürlüğü.

 Abdurrahman Kaya:  emlak ve istimlak müdürlüğü, mali hizmetler müdürlüğü, Gelirler müdürlüğü, İnsan kaynakları.

Hasan Erdoğan: yazı işleri müdürlüğünden sorumlu olacak. Hukuk İşleri ise Başkan Özçelik’e bağlı olacak. Abdurrahman Kahya’nın başkan yardımcılığı nedeniyle mali hizmetlere İsmail Hilmi Yetkin atandı.

Editör: Haber Merkezi