Antalya Siyasetinde Gerilim Tırmanıyor: Böcek'ten Çetin'e Sert Yanıt Antalya Siyasetinde Gerilim Tırmanıyor: Böcek'ten Çetin'e Sert Yanıt

''Antalya’da İl Başkan Adayı Kim Olacak?''

Gerçekleşecek kongrede AK Parti Antalya il ve ilçe teşkilatlarında kimin aday gösterileceği henüz netleşmedi. Fakat Mevcut İl Başkanı Ali Çetin’in görevine devam etmek istediği bilinirken, parti genel merkezinin bu konuda henüz kesin bir karar vermediği iddia edildi. Yaşanan bu gelişme sonrasında AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekili Mustafa Köse, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile video konferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirirken bu görüşmeye ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 04 120910

Alanya'da Mehmet Şarani Tavlı İsmi Ön Plana Çıkıyor''

Öte yandan, Antalya il teşkilatında kongre hazırlıkları sürerken, gözler ilçe başkanlıklarına çevrildi. 31 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği performansla hem parti tabanının hem de genel merkezin takdirini kazanan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı'nın kongre sürecinde en güçlü aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alanya genelinde mevcut belediye yönetimine en iyi muhalefeti yaptığı düşünülen ve Alanya'ya birçok başarılı projeyi kazandıran Başkan Tavlı'nın, son dönemde Alanya için üst üste verdiği müjdeler, partili partisiz tüm Alanya halkını heyecanlandırıyor. Başkan Tavlı’nın gündemi yakından takip etmesi, gerekli yerlerde anında açıklamalar yaparak kamuoyunu bilgilendirmesi ve Ankara-Alanya arasında ciddi şekilde köprü vazifesi görmesi sebebiyle yeniden ilçe başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.


Ekran Görüntüsü 2024 09 04 120805

Editör: Selçuk Soydan