AK Parti Alanya’da Kongre Heyecanı: Gözler 12 Ekim’de

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, 12 Ekim’de kongre yapmak için genel merkeze yazı gönderdi ancak tarih henüz netlik kazanmadı. İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, seçimlerin demokratik bir ortamda, coşkulu bir şekilde devam ettiğini belirtti. Kongre öncesi 102 mahalleyi temsil edecek delegelerin belirlenmesi için seçimler sürüyor. Tavlı, parti binasında düzenlenen delege seçimlerinde oy kullanarak sürece aktif katılım gösterdi.

“Büyüklerimiz Ne Derse, Öyle Hareket Ederiz”

Diğer yandan, ilçe başkanlığına aday olmayı planlayan Sabri Tos, bugün Antalya’da il teşkilatı ile kritik görüşmeler yaptı. Tos, "Partinin bir tüzüğü var. Tüzüğe göre hareket edeceğiz. Büyüklerimizle görüşme halindeyim, ardından gerekli açıklamaları yapacağız," diyerek adaylık konusundaki kararlılığını ortaya koydu. Tos’un açıklamaları, Tavlı’ya rakip olabileceği yönünde sinyaller veriyor ve kongre sürecini daha da hareketlendirecek gibi görünüyor.

Marella Discovery, Bin 772 Turistle Alanya Limanı’na Demirledi Marella Discovery, Bin 772 Turistle Alanya Limanı’na Demirledi

Öte yandan, Sabri Tos’un adaylık açıklamasını Pazartesi düzenleyeceği bir basın toplantısıyla duyurması bekleniyor.

Editör: Selçuk Soydan