Terörle mücadele hem yurt içi hem yurt dışında aralıksız ve kararlı bir şekilde devam ediyor.  Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde tespit edilen 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Suriye Ve Irak’ın Kuzeyine Düzenlenen Operasyonlar Aralıksız Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye ve Irak’ın kuzeyine düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor. Yaz- kış demeden faaliyetlerine devam eden Mehmetçik,  teröristlere nefes aldırmıyor ve  bir bir yok ediyor. Son olarak  Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde  32 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi.


‘’ Bölgede Tek Bir Terörist Kalmayıncaya Kadar Mücadeleye Kararlılıkla Devam Edeceğiz’’

Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yapılan açıklamada, terör örgütlerinin belinin doğrultmasına izin verilmeyeceği ve  tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelenin kararlılıkla devam edileceği bildirildi. MSB’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Cesur, Azimli ve Muktedir! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 32 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz!”

Editör: Haber Merkezi