Mahalle Sakinlerinin Sevgilisi "Hırsız"

Alanya Gülhan Çelik’in mahallesinde mahale sakinlerinin 9 aydır baktığı ve mahallenin maskotu haline gelen "Hırsız", isimli köpeğin, Alanya Belediyesi ekipleri tarafından uyutularak alındığı iddia edildi. Yaşanan bu olay sonrasında Hırsızdan bir daha haber alamayan mahalle sakinleri konuyu sosyal medyaya taşıyarak ‘’ Hırsız Nerede’’ diye sordular.

Ekran Görüntüsü 2024 08 01 180827

 Tepkiler Büyüyor

AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi AK Parti Milletvekili Çokal ve İlçe Yönetimi Alanya'daki Sağlık Yatırımlarını Yerinde İnceledi

Mahalle sakinleri, özellikle yeni sokak hayvanları yasasından sonra yapılan bu uygulamayı şiddetle kınadıklarını belirterek, belediye yetkililerinden "Hırsızın’’ ölü veya diri olarak bulunmasını talep ettiler. Öte yandan, mahalle sakinleri sokak hayvanları konusuna duyarlılığı ile bilinen ve geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ‘’ Kimse istedi diye ben bir canlıyı asla bilerek öldürmem, öldürtmem’’ diyen Alanya  Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in bu konu hakkında gerekli hassasiyeti göstereceğine inandıklarını söylediler.

Ekran Görüntüsü 2024 08 01 180941

Editör: Selçuk Soydan