AK Parti MKYK toplandı... Kongre hazırlığı ilçelerden başlayacak AK Parti MKYK toplandı... Kongre hazırlığı ilçelerden başlayacak

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi, Antalya 3. sıra Milletvekili Adayı Ali Adnan Kaya, İYİ Parti’den istifa eden Milletvekili Aykut Kaya’ya tepki gösterdi. Ali Adnan Kaya, Aykut Kaya’ya, “Seni adam sanmıştım” dedi.

Gik Üyesi Kaya’dan, Milletvekili Kaya’ya Zehir Zemberek Sözler

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın istifa kararını açıklamasının ardından Kaya’ya tepkiler sürüyor. Ulusal ve yerel basının gündeminde bomba etkisi yaratan bu gelişme sonrası İYİ Parti’de yaprak dökümü başladı yorumları yapılırken, Kaya parti teşkilatınında hedefi haline geldi. Aykut Kaya’nın istifa kararına ilişkin en sert tepki ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Antalya 3. sıra Milletvekili Adayı Ali Adnan Kaya’dan geldi.

” Seni Adam Sanmıştım. Ben Olmasam Vekil Bile Seçilmezdin”

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya’nın istifa yazısını altına ekleyerek sosyal medya hesabından zehir zemberek bir açıklama yapan İYİ Parti Genel İdare Kurul (GİK) Üyesi Ali Adanan Kaya, geçmiş dönemlere atıfta bulunarak, Aykut Kaya’nın kendisine verilen desteklerle bulunduğu konuma geldiğini ve herkesin nasıl Milletvekili oldu bu sorusuna muhatap olmak zorunda kaldığını söyleyerek şunları kaydetti:

“Seni adam sanmıştım Aykut Kaya. ‘Kim bu adam? Nereden çıktı? Nasıl milletvekili adayı oldu?’ sorularına muhatap olduk. Antalya’da tanıyan bile yoktu. Ben olmasam vekil bile seçilemezdin. Teşkilatlar sizlere rağmen canla başla çalıştı. Ben sana hakkımı etmiyorum.” dedi

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi