Döşemealtı Belediyesi, bugün yaşanan haciz işlemiyle sarsıldı. CHP'li Belediye Başkanı Menderes Dal’ın görevi devralmasından bu yana biriken borçlar, belediyeyi icra işlemleriyle karşı karşıya getirdi. Geçmiş dönemden kalan ve 70 milyon liralık alacaklı bir firma, faizleriyle birlikte 100 milyon liraya ulaşan borç nedeniyle belediye başkanlık makamında bulunan eşyalara haciz işlemi uygulattı.

Makam Odasında Haciz Uygulandı

Gazipaşa Belediyesi 2. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı Gazipaşa Belediyesi 2. Geleneksel Plaj Voleybolu Turnuvası Tamamlandı

İcra memurları ve firma avukatının eşlik ettiği haciz işlemi, Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal’ın makam odasında gerçekleşti. Başkanın odasında bulunan masa, koltuk takımı ve dolaplar gibi eşyalar yediemin deposuna götürüldü. Boşalan makam odasında bir açıklama yapan Başkan Dal, "Hizmet makamda değil, sokakta yapılır. Döşemealtı halkı bu yapılanları unutmayacak" dedi.

Başkan Dal: "Hepinizi Tanıyoruz"

Belediyeyi 1,5 milyar lira borçla devraldıklarını hatırlatan Başkan Dal, mali disiplini sağlamaya çalışırken karşılaştıkları haciz işlemlerinin art niyetli olduğunu belirtti. "Hepinizi tanıyoruz" diyerek tepkisini dile getiren Dal, "Bu borçları biz yaratmadık. Ancak 'devlette devamlılık esastır' anlayışıyla borçları yapılandırarak ödemeye çalışıyoruz. Yönetimimizi engellemek için icra ve haciz uygulayanlar şunu unutmasın: Vicdanlı halkımız bu yapılanları hiçbir zaman unutmayacak" şeklinde konuştu.