AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’nın don yaşanan bezelye tarlasında ayağına geçirdiği galoşlarla inceleme yapması dikkatlerden kaçmadı. İnceleme sonrası bir açıklama yapan Özkaya, “Rabbim çiftçiyi afetten korusun” dedi.

Vekil Ali Özkaya’nın Tarlada Galoş Giymesi Sosyal Medyada Gündem Oldu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, memleketi Afyonkarahisar’ın bazı ilçelerinde meydana gelen don olayını yerinde inceledi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte patates ve bezelye ekimi yapılan tarlalarda çiftçilerin sorunlarını dinleyen Özkaya’nın, tarlada galoş giymesi sosyal medyada gündem oldu.


’’Köylü Milletin Efendisi Vekil İse Toz Kondurulmayan Beyefendisi’’

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, memleketi Afyonkarahisar’ın bazı ilçelerinde meydana gelen don olayını yerinde inceledi.  Özkaya’nın don yaşanan bezelye tarlasında ayağına geçirdiği galoşlarla inceleme yapması dikkatlerden kaçmazken, inceleme sonrası bir açıklama yapan Özkaya, “Rabbim çiftçiyi afetten korusun” dedi. Özkaya,  olayın sosyal medyaya yansımasından sonra viral olan görüntülerle ilgili henüz bir açıklama yapmazken, sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Özkaya’nın galoşlu görüntüsünün altına bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı, ‘’Köylü milletin efendisi vekil ise toz kondurulmayan beyefendisi’’ dikkat çekti.


CHP İl Gençlik Kolları başkanlık seçiminde şiddetli rekabet CHP İl Gençlik Kolları başkanlık seçiminde şiddetli rekabet

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi