CHP'li Gürer: Tarım girdileri sübvanse edilmeli, üretenlere sahip çıkılmalı CHP'li Gürer: Tarım girdileri sübvanse edilmeli, üretenlere sahip çıkılmalı

Geçtiğimiz günlerde atamaları yapılan Alanya Belediye Başkan Danışmanları kendilerine tahsis edilen makamlarına yerleşirken, görevde oldukları süre boyunda Belediye kasasından beş kuruş para almayacakları öğrenildi.

Belediye Kasasından Beş Kuruş Para Almayacaklar

Geçtiğimiz günlerde Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından atamaları yapılan Başkan danışmanlarının, görevde oldukları süre içerisinde, Belediye kasasından beş kuruş para almayacakları öğrenildi. Seçim döneminde sık sık Alanya’ya olan sevdalarından bahseden Başkan Özçelik ve ekibinin bu fedakarlıkları, akıllara usta bestekar ve şarkıcı Kayhan’ın ‘’Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi’’ şarkısını getirdi.

Tamamının Gönüllülük Esasına Göre Görev Yapacaklar

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, geçtiğimiz günlerde Murat Levent Koçak, Hasan Can Kamburoğlu ve Servet Ünlü’yü başkan yardımcısı olarak, Abdurrahman Açıkalın, Nazmi Zavlak, Sadık Dizdaroğlu ve Faruk Konukçu’yu ise başkan danışmanı olarak açıklamış,  danışman olarak atanan meclis üyeleri Açıkalın, Dizdaroğlu, Zavlak ve Konukçu’nun ne kadar maaş alacağı ise kamuoyuda merak konusu olmuştu. Edinilen bilgiye göre Başkan danışmalarının tamamının gönüllülük esasına göre görev yapacağı ve Belediye kasasından hiç para almayacağı öğrenildi.

 

Editör: Haber Merkezi