Alanya’ya Gelen Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama Alanya’ya Gelen Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama

Haberibizde.com Gündeme Getirdiği Drift Pisti Yeniden Gündem Oldu

Önceki dönem belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından seçimlerden önce Konaklı Mahallesi'nde açılan drift pisti gençlerden tam not almış ve gençlerin hafta sonlarında araçlarıyla adeta uğrak noktası olmuştu. Açılışı yapılan drift pistini Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra bir günde kepçelerle yıkan mevcut Başkan Osman Tarık Özçelik, o dönem dirfit pisti ile ilgili çıkan haberleri yalanlayarak, "Her türlü güvenlik önlemini düşünerek yeniden planlama yapacağız" demişti. Aradan geçen sürede bahse konu alanda hiç bir çalışma yapılmadığı gibi, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp imzalı bir yazı ortaya çıktı. Haberibizde.com’un ulaştığı resmi yazıya göre, yıkılan drift pistinin ağır vasıta araçlar ve otobüsler için park alanı olarak tahsis edileceği öğrenildi.

Başkan Yardımcısı Ali Yenialp imzalı resmi yazıda alanın park yapılacağı belirtilmiş

Başkan Yardımcısı Ali Yenialp imzalı 16.07.2024 tarih ve 139 sayılı Alanya Şoförler Nakliyeciler Otomobilciler Esnaf Odasına Yazılan Yazıda; ‘’İlgi sayılı yazınız ile tarafımızdan istemiş olduğunuz talebiniz ile ilgili olarak, İlçemiz Konaklı Mah tüneller çıkışı Doğanay Otel arkasında önceki dönemde yapılan drift alanının, sosyal donatı alanları ile birlikte ağır vasıta araçlar ve otobüsler için park alanı olarak düzenleme çalışmaları devam etmekte olup, çalışmaların tamamlanmasının akabinde kullanıma açılacaktır. Bilgilerinize rica ederim.’’ diyen Başkan Yardımcısı Yenialpın bu yazısı ile alanın ağır vasıta araçlar ve otobüsler için park alanı olarak tahsis edileceği netlik kazanmış oldu.

Vfvfvff

‘’Eski Başkan Yaptı! Yeni Başkan Yıktı ! Peki Kamu Malının Zararını Kim Karşılayacak?’’


Yıkılan drift pisti için, ‘’Belediyemiz, Can güvenliğini her şeyin üstünde tutmaktadır. Bu alanda kontrollü bir giriş-çıkış düzeni bulunmamaktadır. Alanın amaç dışı kullanıldığı tespit edilmiştir’’ diyen Başkan Özçelik milyarlarca para haracanarak yapılan dirfit pistini bir günde yıkmıştı. Haberibizde.com’un 17 temmuz 2024 tarihli ‘’Eski Başkan Yaptı! Yeni Başkan Yıktı ! Peki Kamu Malının Zararını Kim Karşılayacak?’’ başlıklı haberine sessiz kalan Başkan Özçelik’in haberlere konu olan alanı yıktan sonra ağır vasıta araçlar ve otobüsler için park alanı olarak tahsis edeceği haberi Alanya’lı gençler tarafından tepkiyle karşılandı.

Alanya’lı Gençler Drift Pisti Dedi! Başkan Özçelik Alanı Otobüs ve Park Alanına Çevirdi

Yıkımı gerçekleştirdikten sonra Alanya’lı gençlere yeni bir drift pisti sözü veren Başkan Özçelik, geride kalan sürede pist ile ilgili hiç bir çalışma yapmadığı gibi mecvut alanı ağır vasıta araçlar ve otobüsler için park alanına çevirmesi sonrası gelen tepkilere ne cevap vereceği merak konusu olurken, yapımda ve yıkımda harcanan paralarının yani kamu malının uğradığı zararı kim yada kimlerim karşılacağı halen bilinmiyor.

Editör: Selçuk Soydan