Alany’da Hakkı Yüzen isimli vatandaşın evinin bahçesine istiflediği çöpler, mahalle halkını isyan ettirdi. Yüzen’in bahçesinde topladığı çöplerin kokusu mahalle sakinlerinin yaşamını olumsuz etkilerken, çevre kirliliğinede neden olan olay sonrası mahalle sakinleri yetkililerin olaya acil el atması için çağrıda bulundular.

Kestel Mahallesi İsa Küçülmez Caddesi Tahsildar Sokak'ta bulunan Hakkı Yüzen'in evinin bahçesindeki çöp yığını görenleri hayrete düşürüyor. ALKÜ Üniversitesi’ne 500 metre ve beş yıldızlı otellere ise 200 metre mesefe olan evin bahçesindeki çöpler çevreye ağır şekilde kötü koku yayılmasına sebep olurken, yetkililerden yardım bekleyen mahalle sakinleri çöplerin hem insan hem de çevre sağlığını tehdit ettiğini dile getirdiler
 

ÇEVRE SAKİNLERİ TEPKİLİ

Alanya’da KGYS Kameraları Trafik İhlallerini Affetmedi Alanya’da KGYS Kameraları Trafik İhlallerini Affetmedi

Konuyla ilgili bir açıklama yapan mahalle sakinlerinden Hamdi Kozak, defalarca belediyeye başvuru yaptıklarını fakat halen bir çözüm bulamadıklarını belirterek,  "Bu çöplerin kaldırılmasına biz kimden yardım alacağız?" diyerek yetkililere tepki gösterdi.

Editör: Selçuk Soydan