Önceki dönem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği ‘’Modern Pazar Yeri Projesinde’’ yerin altına alınan köylü pazarcıları, mevcut Başkan Osman Tarık Özçelik tarafından eski ilkel haline yeniden getirilerek, yerin üstüne yani sokak arasına taşındı. Alınan bu karar, Alanya kamuoyunda büyük tepkilere neden olurken, mevcut yerinde 380 olan Pazar yeride 240’a düşürülerek bir skandala daha imza atıldı.

24E124Bd 85F3 4397 B31F 1De8Dc1Ecacc

Cuma Pazarında Köylü İsyanı

Yaşanan ekonomik sorunlar ve yüksek girdi maliyetleri ile iyiden iyiye zor günler geçiren üreticilere bir darbede Alanya Belediyesinden geldi.  Eski Başkan Adem Murat Yücel döneminde başlatılan modern pazar yeri projesi kapsamında 380 köylü pazarcısı yeni yapılan Pazar yerine taşındı. sık sık eski başkan, ’’Siphalioğlu gibi Belediye yönetmeye çalışıyor’’ diyerek eleştirilen mevcut Başkan Osman Tarık Özçelik, geçtigimiz günlerde skandal bir karara imza atarak pazar yerini eski ilkel haline sokak arasına geri taşıması ve mevcut 380 olan Pazar yerini ise 240’a düşürmesi sonrasında yaşanan mağduriyet ile hak sahibi olan 140 köylüye Pazar yeri verilmemesi büyük tepkilere neden oldu. Yaşanan bu gelişme sonrasında Alanya kamuoyunda ‘’Başkan Özçelik, eski başkan Sipahioğlu gibi köylü ile arasına mesafemi koymaya çalışıyor’’ sorusu sorulmaya başlanırken, alınan bu karar ile mağgur edilen 140 köylü pazarcısının mağduriyetinin Başkan Özçelik tarafından nasıl giderileceği ise şimdiden merak konusu oldu.

2729Ad2D 112B 4260 B315 Ebde1Eef4Bef

19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak 19. Alanya Uluslararası Caz Festivali Yıldızlar Geçidine Sahne Olacak

Editör: Selçuk Soydan