Başkan Özçelik’in Seçim Vaadi Halk Lokantası Hayal mi Oldu? Başkan Özçelik’in Seçim Vaadi Halk Lokantası Hayal mi Oldu?

Alanya Cikcilli Aile Sağlığı Merkezi'nde Aile Hekimi olarak görev yapan ve vatandaşlar tarafından sevilen doktor Uğur Aktaş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aktaş’ın ölüm haber sevenlerini ve mesai arkadaşlarını yasa boğarken,  cenazesinin yarın memleketi Malatya’da toprağa verileceği öğrenildi.

 Alanya Eah’den Aktaş İçin Taziye Mesajı

Aktaş’ın vefat haberini ardından bir mesaj yayınlayan Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi, “Alanya Cikcilli Aile Sağlığı Merkezi'nde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Uğur Aktaş'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meslektaşımız Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Ekran Görüntüsü 2024 07 13 185319

Antalya İl Sağlık Müdürlüğünden Aktaş İçin Taziye Mesajı

Alanya Eah’ın ardından sosyal medya hesaplarından bir genç doktor Aktaş için bir taziye mesajı yayınlayan Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, ‘’ Alanya Cikcilli Aile Sağlığı Merkezi’nde Aile Hekimi olarak görev yapan Dr. Uğur Aktaş, Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz’’ diyerek doktor Aktaş için rahmet dilediler.

Ekran Görüntüsü 2024 07 13 184152

DİGİ-Z Medya Group ailesi olarak Dr.Uğur Aktaş' Rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Allah Rahmet Eylesin.

Editör: Selçuk Soydan