Alanya’ya Gelen Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama Alanya’ya Gelen Üniversite Öğrencilerine Sıcak Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, 31 Mart’ta; AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden CHP’ye geçen ve en çok vergi-SGK borcu olan 10 ilçe belediyesini açıkladı. 

Alanya Belediyesi 1 Milyar 52 Milyon TL Borç İle Listede 3. Sırada Yer Aldı

Zeybek’in açıkladığı listenin 3.sırasında 1 milyar 52 milyon TL borç ile Alanya Belediyesi yer alırken, listenin son sırasında ise Ortahisar: 498 milyon TL borlar Ortahisar Belediyesi yer aldı.
Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, 31 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen ve en çok Vergi ve SGK borcu olan 10 ilçe belediyesini açıkladı. Bura göre ilk sırada, yerel seçimler öncesinde serveti ve 600 dairesiyle gündeme gelen Turgut Altınok’un 3 dönem yönettiği Ankara’nın Keçiören Belediyesi var. Altınok’un yönettiği Keçiören Belediyesi’nin borcu 1 milyar 398 milyon TL.

İkinci sırada ise, seçimlerden sonra jakuzili makam odası ile gündeme gelen ve AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana yönettiği ve son olarak AK Partili Şeyma Döğücü ’nün başkanlığını yaptığı İstanbul’un Sancaktepe ilçesi bulunuyor. İstanbul’un mütevazı ilçeleri arasında yer alan Sancaktepe’nin borcu ise 1 milyar 346 milyon TL.

Ekran Görüntüsü 2024 07 31 182415

Herkes Aynı Soruyu Soruyor! Bu kadar Borç Nasıl Yapıldı? ve Nasıl Ödenecek?

Listenin üçüncü sırasında ise Milliyetçi Hareket Partisi’nden CHP’ye geçen Antalya’nın Alanya ilçesi yer alıyor. 5 yıl boyunca MHP’li Adem Murat Yücel tarafından yönetilen Alanya Belediyesi’nin borcu ise 1 milyar 52 milyon TL.

Açıklanan liste sonrasında önceki dönem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in bu kadar borcu nasıl yaptığı ve nerelere harcadığı hala netlik kazanmaz iken, Yücel’den sonra görevi devralan ve seçimden hemen sonra borç listesini Belediye Binasına astıran mevcut Başkan Osman Tarık Özçelik’in ise bu kadar borç yükünün altından nasıl kalkacağı  Alanya kamuoyunda merak konusu oldu.
 

788352576670857920

Editör: Selçuk Soydan