Aç – Kapa Sağlık Ocağına Vatandaşlardan Sert Tepki

Alanya Belediyesinin 18. Gökbel Yağlı Güreşleri kapsamında düzenlediği program kapsamında açılışını yaptığı ve Ambulans yerleştirdiği Gökbel Sağlık ocağı şenlik bitiminin hemen ardından tekrardan kapatılması bölgede yaşayan vatandaşları isyan ettirdi.

Bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile kayda alarak Haberibizde.com WhatsApp ihbar hattına gönderdiği görüntülerde açılışı yapılan sağlık ocağında deyim yerindeyse kapı duvar olarak görülmesi tepkilere neden olurken konuyla ilgili konuşan yayla sakinleri; "Sağlık ocağı açılışı diyerek bizleri davet ediyorsunuz, ancak sadece iki gün açık tutuyorsunuz. Pazartesi günü gittiğimizde kapıyı kapalı buluyoruz. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? İki günlüğüne hizmet verecek yerin açılışı mı olur? Diyerek Alanya Belediyesine tepkilerini dile getirdiler.

3F1Cefb9 9Ca6 48F7 Bd13 B625Dc22D085

Başkan Özçelik’in Seçim Vaadi Halk Lokantası Hayal mi Oldu? Başkan Özçelik’in Seçim Vaadi Halk Lokantası Hayal mi Oldu?

Vatandaşlar Alanya Belediyesinden Bir Açıklama Bekliyor

Öte yandan, Gökbel Yaylası’ndaki sağlık ocağı açılışı ve ardından yaşanan hayal kırıklığı, vatandaşların tepkilerine neden olurken, bölgede yaşayan vatandaşlar için hayati önem taşıyan sağlık hizmetleri konusunda yaşanan bu olay sonrası Alanya Belediyesinden nasıl bir açıklama geleceği merak konusu oldu.

 

Editör: Selçuk Soydan