AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı, 12 Ekim’de düzenlenecek ilçe kongresi öncesi 102 mahalleyi temsilen delege seçimlerini tamamladı. Parti binasında yapılan seçimlerde İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, partililerle birlikte sandıklara giderek oyunu kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 09 21 172814

Tavlı: “Halkımıza Hizmet İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz”

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, delege seçimleri sonrasında yaptığı açıklamada, “Burada, partimize yıllardır emek vermiş, gönül vermiş abilerimiz, ablalarımız ve kardeşlerimizden yazmaya özen gösteriyoruz. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olmaya gayret ediyoruz. AK Parti kongrelere her zaman tek adayla gider. Genel merkezimizin tensipleri ile il başkanımız ve milletvekillerimizin destekleriyle kongreye tek aday olarak gidiyoruz” şeklinde konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 09 21 173100

Demokrasi Şöleni Havasında Geçen Seçimler

Alanya’daki delege seçimlerinin demokratik bir atmosferde geçtiğini belirten Tavlı, parti üyelerinin büyük bir katılım gösterdiğini söyleyerek, "Alanya’nın 102 mahallesinde sandıklarımızı kurduk. Üyelerimiz, coşku ve heyecan içinde seçimlere katıldı. Bugün, 400 delegeyi partimizin ilerleyişinde önemli bir rol oynayacak şekilde belirledik. Kongremizi, Alanya’ya yakışır bir coşku içinde, tek adayla gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde, partimizi daha ileriye taşıyacağız" diye konuştu.

 

ALKÜ’ye Vakıf Kurulması İçin İlk Adım Atıldı ALKÜ’ye Vakıf Kurulması İçin İlk Adım Atıldı

Editör: Selçuk Soydan