Almanya’da devam eden EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımımız, F Grubu’nun ikinci maçında bu akşam Portekiz ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar, teknik direktör Vincenzo Montella nezaretinde hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Maç Öncesi Son Hazırlıklar

Milli takımımız, dün saat 11.00’de (TSİ 12.00) Barsinghausen’deki kamp merkezinde Portekiz maçı öncesindeki son antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanın ardından saat 16.15’te (TSİ 17.15) hava yoluyla Hannover’den Dortmund’a geçti. Maçın oynanacağı BVB Stadyumu’nda bu akşam saat 19.45’te (TSİ 20.45) bir yürüyüş yapacak olan A Milliler, son hazırlıklarını tamamlayacak.

Basın Toplantısı ve Maç Saati

Teknik direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, saat 20.00’da (TSİ 21.00) stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek. Portekiz’i yenerek 2’de 2 yapmak isteyen A Milli Takımımız, turnuvada gruptan çıkma hedefinde kararlılıkla ilerliyor.

Maç Bilgileri

  • Maç: Türkiye vs Portekiz
  • Tarih: Bu akşam
  • Saat: 19.45 (TSİ 20.45)
  • Stadyum: BVB Stadyumu, Dortmund
  • Maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak

DİGİ-Z Medya Group Ailesi Olarak A Milli Takımımıza başarılar diliyoruz.

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke; ‘’Her Şey İstediğimiz Gibi Devam Ediyor’’ Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke; ‘’Her Şey İstediğimiz Gibi Devam Ediyor’’

Editör: Haber Merkezi