Star TV'nin popüler dizisi Yalı Çapkını'nın sevilen oyuncuları Beril Pozam ve Ersin Arıcı, sade bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin bu mutlu gününde, dizinin ekibi de onları yalnız bırakmadı.

Murat Kaynak 'Oysa' ile Piyasaya yine bomba gibi bir giriş yaptı. Murat Kaynak 'Oysa' ile Piyasaya yine bomba gibi bir giriş yaptı.

Dizi Setinde Başlayan Aşk, Nikah Masasında Taçlandı

Yalı Çapkını'nda Seyran'ın ablası Suna'yı canlandıran Beril Pozam ile Ferit'in sağ kolu Abidin rolündeki Ersin Arıcı, dizi setinde başlayan aşklarını nikah masasına taşıdı. Törenin kareleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yalı Çapkını Ekibinden Destek

Dizinin ekibi, arkadaşlarının mutlu gününe katılarak onlara destek verdi. Çiftin nikahını, dizide Kazım Ağa karakterini canlandıran Diren Polatoğulları kıydı. Polatoğulları, Afra Saraçoğlu ve Taro Emir Tekin ile birlikte paylaştığı fotoğrafa, "Er kişi Ersin'e Beril'imi verdim gitti" notunu düştü.

Ünlü İsimlerden Tebrik Mesajları

Düğüne katılamayan Emre Altuğ, sosyal medya üzerinden çifti tebrik ederek, "Yanınızda olamadığım için üzgünüm ama sizi mutlu gördüğüm için çok mutluyum. Aşkınız sonsuza kadar sürsün" dedi. Serkay Tütüncü de çifte "Mutluluklar... Her şey hayal ettiğiniz gibi olsun" mesajını iletti.

"İyi ki Hayatlarımızı Birleştirdik"

Tören öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Ersin Arıcı, "İyi ki hayatlarımızı birleştirdik" diyerek mutluluğunu dile getirdi. Beril Pozam ise evlilik teklifini yıldızlar altında aldığını belirtti.