Ünlü televizyoncu Erkan Yolaç’ın ölümünün 14. gününde, Türkiye Eski Güzeli olan 48 yıllık eşi Asuman Tuğberk Yolaç da hayata veda etti. Asuman Tuğberk Yolaç, 4 Haziran Salı günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Evet-Hayır Yarışması ile Tanınan Erkan Yolaç

Evet-Hayır yarışmasıyla hafızalara kazınan usta televizyoncu Erkan Yolaç, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede 16 Mayıs’ta hayatını kaybetmişti. Yolaç’ın ölümü, televizyon dünyasında büyük bir üzüntüye neden olmuştu.

Asuman Tuğberk Yolaç’ın Ölümü

Erkan Yolaç’ın ölümünden 14 gün sonra, 2 Haziran Pazar günü, eşi Asuman Tuğberk Yolaç da yaşamını yitirdi. 1970 Türkiye Güzellik Kraliçesi seçilen Asuman Tuğberk Yolaç, kariyerine mankenlik ve kadın giyim üzerine modacı olarak devam etti. 1976 yılında evlendiği eşi Erkan Yolaç ile birlikte Yolaç AŞ’yi kurdu ve uzun yıllar boyunca Erkan Yolaç Show’un yapımcılığını üstlendi.

Cenaze Töreni

Asuman Tuğberk Yolaç’ın cenazesi, 4 Haziran Salı günü Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek. Ailesi ve sevenleri, ünlü çiftin kaybı nedeniyle büyük bir üzüntü içinde.

Sıla bu akşam Bursalılarla buluşuyor Sıla bu akşam Bursalılarla buluşuyor

Sosyal Medyadan Duyurdu

Yolaç’ın ölüm haberi Instagram hesabından yapılan bir paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda, “1970 Türkiye Güzellik Kraliçesi Erkan Yolaç’ın eşi Asuman Tuğberk Yolaç, 2 Haziran Pazar günü hayatını kaybetti. 1976 yılında evlendiği eşi Erkan Yolaç ile birlikte Yolaç AŞ’yi kurdu. Aynı zamanda uzun yıllar Erkan Yolaç Show’un yapımcılığını üstlendi.” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi