"Ben Bu Acıya Nasıl Dayanacağım"

Safiye Soyman, evlat acısının tarifsiz olduğunu belirterek, "Ben bu acıya nasıl dayanacağım. Allah'ım, canım yavrum gitti. Uykusunda öldü. Oğlumun cenazesini almaya gidiyorum. Yavrumu Bodrum'da son yolculuğuna uğurlayacağım" dedi. Akaröz, rahatsızlığına iyi geldiği için yaklaşık 3 yıldır Burdur'un Yeşilbaşköy köyünde yaşıyordu.

MS Hastalığıyla Uzun Süre Mücadele Etti

Safiye Soyman'ın 47 yaşındaki oğluna, 26 yıl önce MS (Multiple Skleroz) tanısı konulmuştu. Hastalığı hızlı ilerleyen ve yatalak hale gelen Harun Akaröz, gözlerden uzak, sakin bir yaşam sürüyordu. Soyman, bir röportajında oğlunun hastalığı hakkında şunları söylemişti: "O dönemde oğlum bana 'Anne ayağımda karıncalanma var' dedi, daha sonra ayakları birbirine dolanmaya başladı. Doktora gitti ancak 'Bir şey yok' demişler. Daha sonra gözünden anladım ve 'Oğlum bir göz doktoruna git' dedim. Orada da bir şey bulamadılar. MR çektirelim dedim, hastalık MR'dan sonra tespit edildi."

Joker modellerinden Ankara’da görsel şölen Joker modellerinden Ankara’da görsel şölen

Son Yolculuğuna Bodrum'da Uğurlanacak

Safiye Soyman, oğlunun cenazesini Bodrum'da toprağa verecek. Ünlü sanatçının yaşadığı büyük acı, sanat camiasında ve sevenleri arasında derin bir üzüntüye neden olurken, Harun Akaröz, Burdur'un Yeşilbaşköy köyünde geçirdiği son yıllarında sakin bir yaşam sürerek hastalığıyla mücadele ediyordu.

Ekran Görüntüsü 2024 07 27 155726

Ekran Görüntüsü 2024 07 27 155733

Ekran Görüntüsü 2024 07 27 155743Ekran Görüntüsü 2024 07 27 155753

Editör: Selçuk Soydan