Eskişehir merkezli düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan kişiyi gören ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı yorumla dikkat çekti.

Çok ‘Az’ Kişi Yakalanmış Gibi Ama! Uykucu Ya Şaşırdım’

Eskişehir’de internet sitesi üzerinden ilanlar yayınlayarak fuhuş yaptıran bir çeteye yapılan operasyon sırasında gözaltına alınan ve kameralara gülümseyerek poz veren kısa boylu adam hakkında yorum yapan Yılmaz, “Çok ‘az’ kişi yakalanmış gibi ama! Uykucu ya şaşırdım. Beni üzdü. İnşallah yalandır” dedi.

Operasyon görüntülerini izledikten sonra sosyal medyada bu yorumu paylaşan Cem Yılmaz’ın sözleri, takipçileri arasında çeşitli tepkilere yol açtı. Bazı takipçileri Yılmaz’ı eleştirirken, bazıları ise destekleyici yorumlar yaptı.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Teknik Büro Amirlikleri tarafından yürütülen operasyonda, Eskişehir, Adana, İstanbul ve Antalya illerinde eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Bu baskınlarda Adana’da 8, İstanbul’da 2, Antalya’da 1 kişi olmak üzere toplamda 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalananlar arasında en çok dikkat çeken kişi, operasyon sırasında kameralara gülümseyen kısa boylu adam oldu. Şüphelilere, fuhuştan elde ettikleri toplam 22 milyon 882 bin TL için ‘Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığını Değerini Aklama’ suçu kapsamında da işlem yapıldı.

Bursa BUSADER yeni sezonun startını verdi Bursa BUSADER yeni sezonun startını verdi

 

Editör: Haber Merkezi