Sosyal Medyada Tepkiler çığ gibi büyüdü

Trafikte seyir halindeyken PKK'ya övgüler dizen bir şarkıyı dinleyerek kayda alan ve sosyal medya hesabından bu görüntüleri paylaşan kadının bu hareketi büyük bir infial yarattı. Sosyal medya kullanıcıları, kadının çalıştığı iddia edilen Mavi markasına çağrıda bulunarak, kadının işten çıkarılmasını talep etti. Tepkiler hızla büyüdü ve vatandaşlar, söz konusu görüntülerin yetkililere ihbar edilmesini sağladı.

Ekran Görüntüsü 2024 07 27 124655

Benzer Olaylar Akıllara Mersin ve Ağrı’daki Olayları Getirdi

Bu olay, daha önce Mersin ve Ağrı'da yaşanan benzer olayları hatırlattı. Mersin'de terörist başının sloganları eşliğinde halay çeken 10 kişi gözaltına alınmış, Ağrı'da ise benzer bir olayda 6 kişi "örgüt propagandası" yapmak suçundan gözaltına alınmıştı.

Alanya'da Kaçakçılara Büyük Darbe: Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi! Alanya'da Kaçakçılara Büyük Darbe: Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi!

"Herkesin Harcı Değil" Notuyla Paylaşım

Sosyal medyadaki bu yeni paylaşım, kadının araç içinde PKK'ya övgüler içeren bir şarkıyı son sesle dinlerken kendini kayda aldığı anları içeriyor. Kadın, paylaşımında "Trafiğin göbeğinde son sesle bu parçayı açmakta herkesin harcı değil" şeklinde bir not düştü.

Ekran Görüntüsü 2024 07 27 124643

Mavi Markasına Tepki ve Kampanya

Mavi markasına sosyal medyadan başlatılan kampanyada, kadının işten çıkarılması talep edilirken, vatandaşlar, markanın konuya ilişkin nasıl bir adım atacağını merakla bekliyor. Şüphelinin sosyal medya hesabındaki gönderilerden birinde peşmerge kıyafetiyle poz verdiği de ortaya çıktı.

Mavi'den Açıklama Bekleniyor

Sosyal medya kullanıcıları, Mavi'nin bu konuda bir açıklama yapmasını ve gereken adımları atmasını beklerken bazı tepkiler şu şekilde:

Ekran Görüntüsü 2024 07 27 124622

Editör: Selçuk Soydan