Ali Bahar’ın vefatından sonra ATSO’da yapılan toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu’nun önerisiyle Yusuf Hacısüleyman, ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday gösterildi. Başka bir adayın çıkmaması üzerine yapılan seçimde Hacısüleyman oy birliğiyle başkan seçildi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine ise, Yusuf Hacısüleyman’ın önerisiyle Hakan Pakalın seçildi. Pakalın da oy birliğiyle yeni görevine getirildi. Seçim, 11 kişilik yönetim kurulu üyeleri olan Yusuf Hacısüleyman, Boğaçhan Göksu, Hakan Pakalın, Murat Totoş, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mustafa Yayla, Mehmet Dikmen, Ali Özgür Karagöz, Ahmet Kasapoğlu ve Behçet Ülker tarafından yapıldı.

Yusuf Hacısüleyman Kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Zabıtası görevde okul önleri güvende Kocaeli Büyükşehir Zabıtası görevde okul önleri güvende

1961 yılında İzmir’de doğan Yusuf Hacısüleyman, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Ana Bilim Dalı’ndan mezun oldu. Aynı üniversitenin İktisat Fakültesi İktisadi Coğrafya ve Turizm Araştırma Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamladı. Daha önce Yapı Merkezi A.Ş., Bayındır Holding A.Ş. ve Aydıner İnşaat A.Ş. şirketlerinde yönetici olarak görev aldı. Şu anda Ayset A.Ş. Hotel Management & Consulting şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

1994-1996 yıllarında Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, 2013-2016 yıllarında Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2011 yılından bu yana Alman Turizm ve Kalkınma Araştırmaları Derneği (Studienkreis für Tourismus und Entwicklung e.V.) Yönetim Kurulu Üyesi ve 2013 yılından bu yana Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile Antalya Tanıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürüyor.

Editör: Selçuk Soydan