Ünlü ilahiyatçı Yusuf Kavaklı, kanserle uzun süredir mücadele ettikten sonra bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kavaklı’nın ölüm haberi, Beyaz TV’de Nur Viral ile birlikte program yapmakta olan partneri tarafından canlı yayında duyuruldu. Nur Viral, haberi verirken duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarına boğuldu.

Bakan Kurum: "Varsa kaçak yapı yıkın, yarın yıkıma gittiğimizde peşimizden gelmeyin" Bakan Kurum: "Varsa kaçak yapı yıkın, yarın yıkıma gittiğimizde peşimizden gelmeyin"


‘Bugün Benim İçin Çok Zor Bir Yayın Olacak’

Yayında konuşan Nur Viral, “Bugün benim için çok zor bir yayın olacak. Yayıncılıkta böyle bir şey vardır aslında sevdiğin birini kaybettiğinde onun anonsunu yapmak, bu duyguyu yaşamak çok zor. Bugün gerçekten herkese özür diliyorum. Yusuf Kavaklı Hocamızı kaybettik. Ailesine, sevenlerine sabır diliyorum ve hepinizden dua istiyorum. Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinde olsun. En çok sevdiği gün olan cuma gününde vefat etti, onun için çok özeldi bu günler” şeklinde konuştu.


Yusuf Kavak’lı Kimdir?

Yusuf Kavaklı, 1946 yılında Sivas’ta doğdu. İstanbul İmam Hatip Lisesi’ni ve İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nü bitirdikten sonra 1966 yılında İmam-Hatip olarak göreve başladı. Kavaklı, uzun yıllar boyunca Türkiye ve yurtdışında çeşitli görevlerde bulundu ve 2011 yılında emekli oldu. Son yıllarda Nur Viral ile birlikte Beyaz TV’de Hayatta Her Şey Var programında dinî konuları ele alıyor ve seyircilerden gelen soruları cevaplıyordu.

Editör: Haber Merkezi