Alanya’ya bağlı İncekum Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, Alanya Belediyesine ait servis otobüsü ile bir kamyonetin çarpışması sonucu 6 belediye çalışanı yaralandı. Sebebi henüz belirlenemeyen kazada yaralanan belediye çalışanları hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, hastaneye kaldırılan personeller hafif yaralı oldukları için taburcu edildiler.

Manavgat'ta Elektrik Çarpması Sonucu Genç İşçi Hayatını Kaybetti Manavgat'ta Elektrik Çarpması Sonucu Genç İşçi Hayatını Kaybetti

Yaşanan trafik kazası sonrası olay yerine gelen Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kazayla ilgili yetkililerden bilgi aldıktan sonra bir açıklama yaparak, yaralı çalışanlarının sağlık durumlarını bizzat takip ettiğini ve kamyonet şoförüne de geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Çelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:  “İncekum Mahallemizde Belediyemiz personel servis otobüsü ile bir kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 6 personelimiz hafif yaralanmış olup, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Sağlık durumlarını bizzat takip ettiğimiz çalışma arkadaşlarımıza ve kamyonet şoförüne geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi