Arya'nın babası Ali Hamza Öztürk, Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında kampanya süreci hakkında bilgi verdi. Öztürk, "İki buçuk yıldır SMA hastası kızım için mücadele ediyoruz. Şu anda ikinci valilik onayının bitmesine sadece 13 gün kaldı. Bu nedenle burada sizlerle birlikteyiz. Hem Alanya halkını, hem Gazipaşa halkını, hem de tüm duyarlı vatandaşlarımızı desteğe davet ediyoruz" dedi.

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 090319

Zorlu Süreçte Umutlar Tükenmiyor
Arya'ya 3,5 aylıkken SMA tanısı konulduğunu belirten Ali Hamza Öztürk, "Şu anda gerçekten çok zorlu bir süreçteyiz. Kampanyamızın yüzde 65 oranında tamamlandığını ve çok az bir miktar kaldığını belirtmek isterim. Süremiz de çok az kaldı ve 3. bir iznin şu anda çok zor alındığı bir ortamdayız" diye konuştu.

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 090403

Topluma Güven ve Birlik Mesajı
Öztürk, daha önce Alanya'dan Ahmet bebek ve Ela bebeğin Dubai'deki tedavilerine ulaştırıldığını hatırlatarak, "Ben Alanya ve Gazipaşa halkına güveniyorum. Kızım Arya'nın sağlığına kavuşmasını sizin desteğinizle başarabileceğimize inanıyorum. Hep beraber olursak bu kampanyayı başarıyla tamamlayabiliriz" ifadelerini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 08 03 090350-1

Bağışıklık sisteminin gizli düşmanı 'lenf kanseri' Bağışıklık sisteminin gizli düşmanı 'lenf kanseri'

Editör: Selçuk Soydan