Manavgat’ta 28 yaşındaki bir adam, 41 yaşındaki sevgilisini bıçak darbeleriyle ağır şekilde yaraladı. Olayın ardından kaçan saldırgan, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Karnına Saplanan Bıçakla Sağlık Ekiplerini Bekledi

Emek Mahallesi 3029-3013 Sokak kesişiminde kaldırımda bıçakla yaralanmış bir kadın olduğu ihbarı, 112 Sağlık ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen ekipler çok sayıda bıçak darbesi almış, karnının sol tarafında saplanmış bıçak olan kadınla karşılaştı.
Yaralı kadın 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılararak ameliyata alındı.

Bayır Mezarlığı Yakınlarında Dolaşırken Yakaladı

Öte yandan yaralı kadın  F.K.’nin bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan ve sevgilisi olduğu öğrenilen Mahmut Yılan  isimli şahs, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda olaydan kısa bir süre sonra Bayır Mezarlığı yakınlarında dolaşırken yakaladı. Yapılan araştırma sonucunda Mahmut Yılan’ın olay sırasında yaklaşık 300 promil alkollü olduğu belirlenirken,  Yılan’ın 4 gün önce sevgilisiyle yaşadığı tartışmanın ardından intihara teşebbüs ettiği, 3 gün önce de F.K.’nin arkadaşı olduğu iddia edilen kişiler tarafından darp edildiği bildirildi.

Sevgilisini Bıçaklayan Cani Emniyetteki İfadesinde “Evlenecektik” Dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmut Yılan’ın ilk ifadesinde, 6 aya yakın zamandır F.K. ile birlikte olduklarını ve evlenmeyi planladıklarını, olay günü ise F.K ile tartıştıkları ve tartışmanın büyümesi sonucu alkolünde etkisiyle bıçakladığını söyledi. Mahkemedeki ifadesinde pişman olduğunu söyleyen Yılan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan aldığı bıçak darbeleriyle Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alınan F.K.’nin yoğun bakım ünitesinden çıkartıldığı ve normal odada tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

 

 

 

Manavgat'ta Elektrik Çarpması Sonucu Genç İşçi Hayatını Kaybetti Manavgat'ta Elektrik Çarpması Sonucu Genç İşçi Hayatını Kaybetti

Editör: Haber Merkezi