Bakan Tekin Elazığ'da konuştu Bakan Tekin Elazığ'da konuştu

31 Mart Yerel Seçimlerinde Alanya Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Adayı olan ve Alanya halkının ücretsiz kullanması için söz verdiği Mahmutlar ile Gevne arasında toplamda 35 adet dinlenme çardağı yapımına başlayan, Alanya’nın genç ve sevilen iş insanı Hasan Uyar aldığı yıkım kararı ile adeta şok geçirdi.


Halkın Hizmetine Sunulan Ücretsiz Çardaklar Kimleri Neden Rahatsız Etti?

Dinleme çardaklarının yapımına başlayarak teker teker Alanya halkının hizmetine sunan Uyar,  İddiaya göre bazı vatandaşların Alanya Orman Müdürlüğü’ne şikayette bulunarak çardakların kaldırılması talep etmesi sonucu şok edici bir karar alan Orman Bölge Müdürlüğü, yapılan çardakların yıkılmasına ve yapımı devam çardakların ise durdurulmasına karar verdi.


‘’Şikayet Eden Vatandaşlarımızın Öncelikle Tarafımla Görüşmelerini Dilerdim’’

Yaşanan gelişme üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak alınan karar tepki gösteren İş İnsanı Hasan Uyar, ‘’Bizim bu çardaklarımızı yapma amacımız sadece Allah rızası ve vatandaşımıza hizmettir.’’ dedi. Uyar açıklamasının devamında şunları kaydetti: ‘’ Kıymetli Alanya’lı Hemşerilerim ;Mahmutlar bölgesinden başlayıp, Gevne barajına kadar dinlenme tesisi olarak yapılıp hizmete sunulacak olan çardaklarımızın, vatandaşlar tarafından Alanya Orman Müdürlüğü’ne şikayeti üzerine durdurulmuş olup mevcut yapılan çardaklarımızın için yıkım (kaldırma) kararı alınmıştır. Şikayet eden vatandaşlarımızın gayesinin ne olduğunu bilmeksizin öncelikle tarafımla görüşmelerini dilerdim. Takdir edersiniz ki bizim bu çardaklarımızı yapma amacımız sadece Allah rızası ve vatandaşımıza hizmettir.’’

Editör: Haber Merkezi