Alanyaspor’un Yıldız Futbolcusundan Seks Skandalı! Gizlice Görüntülerini Çekmiş Alanyaspor’un Yıldız Futbolcusundan Seks Skandalı! Gizlice Görüntülerini Çekmiş



AK Parti ilçe binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Sabri Tos, ‘’ 12 ekimde başlayacağımız kongremizde, biz de dostlarımızla, dava arkadaşlarımızla partimizin kurucularıyla ve büyüklerimizle gerekli görüşmeleri istişareleri yaptık ve bugün burada ilçe başkanlığı için aday olduğumu resmen açıklıyorum. Bu bir gönül işi bu bir dava işi biz kimseyi ayrıştırmak için aday olmadık AK Parti bir ailedir hepimiz bu ailenin bir parçasıyız. Sağ olsun sayın Şarani Başkanımız bizi ilçe binamıza girerken kapıda karşılıda Allah razı olsun kendisine teşekkür ederim’’ dedi.

A69Bd06E 3E0E 4D1B A4C7 2584447B2A12

‘’Ben Bu Partide Hiç Hizipçi Olmadım. Hizipçilerle De Hiç İşim Olmaz’’

Tos düzenlediği basın toplantısında kendisine destek veren parti büyüklerine teşekkür ederken konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Burada benim kendimi çok fazla anlatmama gerek yok. Benim 23 yılım AK Partide geçti. Teşkilatçılığımı ve duruşumu herkes biliyor, 23 yıl çizgimizi ve duruşumuzu bozmadık. Davamız için mücadele ettik, Allah izin verirse de aynı çizgide aynı kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Bugünkü konjonktürde görüştüğümüz, illa ki aday olmamız gerektiğini söyleyen büyüklerimize teşekkür ediyorum. Bizi bu göreve layık gördüler. Ben bu partide hiç hizipçi olmadım. Hizipçilerle de hiç işim olmaz. Bugün Tavlı ve ekibi bizi kapıda karşıladı. Teşekkür ediyorum. Daha önce 2014’te de aday oldum. 2017’de müraacatımız oldu. Bu şekilde karşılanmamıştım. Başta Tavlı ve ekibine teşekkür ediyorum. Dava, parti bizim. Parti hepimizin. Sonuçta biz bu davaya hepimiz sahip çıkacağız’’ diye konuştu.

7325B471 A96E 4D63 999E 3Ab198Ea4B76-1

‘’Bu Partiyi Sen Toparlarsın, Sen Ayağa Kaldırırsın Dedikleri İçin Burada Açıklama Yapıyoruz.’’

Bu benim aday olmamın en büyük gerekçelerinden birisi bana gelen parti büyüklerimin vasıtasıyla aday oluyorum diyen AK Parti Alanya İlçe Başkan adayı Sabri Tos; ‘’Bu partiyi sen toparlarsın, sen ayağa kaldırırsın dedikleri için burada açıklama yapıyoruz. Burada bizim hizipçilik veya bölücülük amacımız yok. Allah izin verirse 12 Ekim’de olursa, o gün göreceksiniz. O günkü şartlarda biz kazanırız, biz onlardan bekleriz. Onlar kazanırsa ben onları tebrik ederim. Ben 2014’te de aynısını yaptım. 2014’te sandığa girdim, kaybettik. İlk toplantısında tatlısını alıp hayırlı olsuna geldik. Bu dava bizim. Burası bizim evimiz. Ben partime kızım gibi bakıyorum. 12 Ekim’de adayız. İnşallah kongreyi alacağız. Aldıktan sonra burayı herkesin eviymiş gibi Alanya’ya gelen mahalleliler gelecekler, ziyaret edecekler. Alanyalılar da her gün gelecekler çaylarını içecekler. Bu partiyi evimiz gibi yapacağız. İlçe başkanı olacağız’’ diyerek adaylığını resmen açıkladı.

Editör: Selçuk Soydan