"Senin ve birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor"

Özcan Deniz, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda eşi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey dışında diğer aile üyelerini hayatından çıkardığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından sinirlenen kız kardeşi Yurda Güler, Deniz'in eşi Samar Dadgar’ı suçlayarak “Ağabeyimi bizden uzaklaştırdı” şeklinde konuştu. Özcan Deniz ise Güler’e gözdağı vererek, elinde bir video olduğunu ve bu videoyu uygun bir zamanda paylaşacağını belirtti.

"Türlü oyunlarıyla ağabeyimi bizden uzaklaştırdı"

Yurda Güler, Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar’ı hedef alarak, “Ağabeyimi bizden soğutmak için çeşitli oyunlar oynadı. Biz, ağabeyimin kötü bir evlilik yaptığı bu kızın etkisiyle ayrıldık” ifadelerini kullandı. Güler ayrıca, Dadgar’ı “figüran” olarak nitelendirip, Deniz’in ailesini düşman olarak gördüğünü savundu.

Gelinden Görümceye Cevap: “Benim gücüm sizin karanlık yanınıza yetmez"

Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar ise Güler’in iddialarına Instagram üzerinden cevap vererek, “Benim gücüm sizin karanlık yanınıza yetmez. Mutluluğumla meşgulüm, iftira ve yalanlarla uğraşacak vaktim yok” dedi. Dadgar, kendisinin ve ailesinin mutlu olduğunu ve diğer tartışmaların kendisini ilgilendirmediğini vurguladı.

Taşköprü'nün başarıyla ilerleyişi gündeme oturdu! Taşköprü'nün başarıyla ilerleyişi gündeme oturdu!