Otomobillere gelecek olan güvenlik sistemi zorunluluğu sebebiyle gözler 7 Temmuz’dan sonraki otomobil fiyatlarında. Konuyla ilgili DİGİ-ZTV Mikrofonlarına özel bir açıklama yapan Çekiçoğlu Otomotiv yönetim kurulu başkanı ve ALTSO meclis üyesi Adem Çekiçoğlu, ‘’Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. 7 Temmuza kadar araçlarını alsınlar. Çünkü yasa içinde belirtilen özellikler araçlara eklenince haliyle maliyetler ve araç fiyatları artacak’’ dedi.

Gözler 7 Temmuz Tarihine Çevrildi

Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu

Otomobil fiyatları için gözler 7 Temmuz tarihine çevrildi. Bu kritik tarihte sıfır araçlarda ek paket olarak satılan birçok özellik artık zorunlu hale gelecek diyen Çekiçoğlu, ‘’ Temmuz ayında devletin aldığı yeni bir kara var Avrupa standartları diye, bu yasada araçların belirli özellikleri olması gerekiyor. Araç almak istiyenlere buradan sesleniyorum 7 Temmuza kadar araçlarını alsınlar. Çünkü yasa içinde belirtilen özellikler araçlara eklenince haliyle maliyetler ve araç fiyatları artacak’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi