Başkan Özçelik Muhtarlardan Ek Süre İstediği iddiası

Başkan Özçelik Sosyal Medya Fenomeni Mi Oluyor? Başkan Özçelik Sosyal Medya Fenomeni Mi Oluyor?

Göreve geldiği günden bugüne kadar belirli aralıklarla muhtarlarla toplantı yapan ve sorunları çözme aşamasında yardım edeceğini söyleyen Başkan Özçelik’e, Alanya Mahalle muhtarları tepkili. Tepkinin sebebi ise verilen sözlerin hiç birinin yerine getirilmemesi .

Muhtarlardan yeterli hizmet alamıyoruz isyanı

31 Mart yerrl seçimlerinde Alanya Belediye başkanı seçilen CHP’li Osman Tarık Özçelik, ilk icraat olarak belediyede yapılanmaya giderken, en önemli vaatlerinden birisi olan kaçak yapılarla mücadele olacağını söylemişti. Bu kapsamda da her bulduğu fırsatta kaçak yapıları yıkmaya devam eden Özçelik, kırsal kesimde yapılacak çalışmalarla ilgili de zaman zaman muhtarlarla toplantı yapıyor, kırsal kesimde vatandaşla belediye arasında köprü olan muhtarlardan sorun ve talepleri topluyordu .  Ellerindeki kısıtlı imkanlarla köylünün dertleriyle sıkıntılarıyla ilgilenmeye çalışan muhtarlarla Başkan Özçelik’in ilk yaptığı toplantıda, mahalle muhtarlardan üç ay süre istemiş, fakat gelinen noktada hiç bir işlem yapmadığı gibi, muhtarlardan yeninden 1.5 aylık ek süre talep ettiği iddia edildi.

Su ve Elektrik Abonelik Alma Sorunu İle Karşı Karşıyalar

Yaşanan bu sorunlar devam ederken, köylerinde yaşadıkları ve bir türlü çözüme kavuşturulamayan sorunlar yüzünden zor durumda kaldıkları dile getiren muhtarlar, başta Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik olmak üzere tüm Belediye yetkililerini göreve davet ettiler. Aynı zamanda yapılaşma ile ilgili ciddi sıkıntı yaşadıklarını da ifade eden mahalle muhtarları,  su ve elektrik abonesi alma konusunda vatandaşlara yardımcı olamadıklarını ve bu sebeple de vatandaşlar ile  aralarının bozulduğunu söyledikleri iddia edildi.

Muhtarların, Başkan Özçelik’ten Adil Bir Yönetim Anlayışı Beklediği İddia Edildi

Öte yandan, muhtarların Başkan Osman Tarık Özçelik‘e, kaçak yapılarla ilgili mücadelesinde zengin fakir ayırt etmeksizin adaletli davranmasını istedikleri iddia edilirken, mahalle muhtarlarının çözüme kavuşturulumayan talepleri yüzünden, Başkan  Özçelik’i önümüzdeki günlerde zor günler beklediği  Alanya kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

Editör: Haber Merkezi